Xerox lanceert volledig assortiment productiviteitsoplossingen voor de werkplek

Xerox kondigt de lancering aan van nieuwe producten en software om de productiviteit te verhogen voor het toenemende aantal werknemers dat hybride werkt. Xerox-oplossingen integreren naadloos in de bestaande bedrijfsinfrastructuur en bieden klanten overal een breed scala aan flexibele samenwerkings- en productiviteitsmiddelen.

Tracey Koziol, senior vice president, Global Offering Solutions bij Xerox: “Xerox richt zich voortdurend op het bieden van zakelijke oplossingen voor een veranderende beroepsbevolking. Waar en hoe het werk wordt gedaan, mag geen invloed hebben op de efficiëntie. We zijn blij dat we onze reeks hardware- en softwaretechnologieën kunnen uitbreiden om de productiviteit van de werknemers te maximaliseren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg werken.”

Op kantoor

De multifunctionele printers (MFP’s) van de Xerox® VersaLink® C7100– en Xerox® VersaLink B7100-serie zijn de nieuwste werkplekassistenten, aangedreven door ConnectKey®-technologie. De serie is ontworpen om gelijke tred te houden met de evoluerende behoeften van goed presterende teams en kunnen worden gebruikt om omslachtige taken gemakkelijk te automatiseren. Deze VersaLink-serie biedt het nieuwe single-pass-scannen van documenten, waardoor hardcopy wordt omgezet in gedigitaliseerde bestanden. Bestandsbeheer wordt gedaan via directe toegang tot het grootste portfolio van productiviteitsverhogende apps uit de App Gallery van Xerox. Uitgebreide beveiliging, inclusief McAfee® whitelisting-technologie, bewaakt, detecteert en blokkeert bedreigingen voortdurend in realtime, zodat gegevens en documenten veilig blijven. De Xerox VersaLink C7100- en B7100-series zijn EPEAT Gold-gecertificeerd en voldoen aan de meest veeleisende duurzaamheidsnormen.

Thuis

Als aanvulling op Xerox’ portfolio voor particulieren en kleine werkgroepen, zijn de MFP’s van de Xerox C315, – en Xerox B315-serie ideaal voor flexibele, drukke teams, thuiskantoren en krappe ruimtes. Deze stille, compacte, mobiele en gebruiksvriendelijke systemen sluiten naadloos aan op het Xerox Workflow Central®-platform, waardoor de productiviteit toeneemt met de verzameling workflowautomatiserings- en digitaliseringshulpmiddelen. Tot de opvallende kenmerken behoren Wi-Fi en Wi-Fi Direct, mobiel printen met Apple AirPrint en Mopria Print Service en eenvoudige installatie met Xerox Smart Start-software. Alle drie de MFP’s zijn EPEAT-gecertificeerd, voldoen aan de vereiste duurzaamheidscriteria op het gebied van ontwerp, productie en energiegebruik en zijn opgenomen in Xerox’ Green World Alliance® -programma, voor probleemloze recycling van tonercartridges.

Onderweg

De Xerox Workplace Kiosk® garandeert handige documentverwerking, terwijl u onderweg bent. Verkopers die deze kiosk hosten op locaties als hotels, cafés en bibliotheken, bieden klanten print-/kopieer-/scan-/faxmogelijkheden via touchless mobiele connectiviteit en vertrouwde digitale betaalmethoden. Nieuwe diensten helpen activiteiten rondom de kiosk te verhogen, wat extra inkomstenstromen oplevert, terwijl de klanttevredenheid toeneemt door de productiviteit van het werken onderweg te maximaliseren.

Overal

Ongeacht de locatie zijn werknemers erop gericht overal productief te zijn. Het onlangs aangekondigde cloudgebaseerde contentmanagementplatform Xerox DocuShare® Go stelt teams in staat om bedrijfskritische content geautomatiseerd te organiseren, delen, er samen mee te werken en te back-uppen.

Bron: Xerox