Xerox Workplace Solutions


Het complete softwareplatform voor authenticatie, veiligheid, kostenbeheersing en mobiliteit.
Wilt u ook op een makkelijke en veilige manier uw afdrukapparatuur beheren?

Waar uw team ook werkt, ze hebben een gemakkelijke en handige manier nodig om verbinding te maken en toegang te krijgen tot de printer en services van uw bedrijf. Of ze nu scannen met een MFP-app of onderweg printen vanaf een desktopcomputer, laptop, Chromebook of een mobiel apparaat op kantoor, Xerox® Workplace Solutions verbindt ze moeiteloos met uw multifunctionele printer.
Al die tijd behoudt u de controle over de gebruikerstoegang, met volledig inzicht in documentgebruik en inhoud in uw hele printerpark.

Xerox Workspace Solutions

Xerox Workspace solutions zijn Follow Me Print oplossingen die u in staat stellen om op een beveiligde manier locatie onafhankelijk een print te maken. Of u vandaag thuiswerkt en morgen op een van uw kantoorlocaties, Met Xerox Workplace Solutons u bent ervan verzekerd dat u uw printje kunt ophalen bij iedere willekeurige printer of iedere willekeurige locatie. Dit bespaart u niet alleen kosten, maar u voorkomt hiermee ook dat uw printje onbedoeld openbaar ligt te wachten tot deze wordt weggegooid.

Xerox Workplace Solutions biedt de keuze uit twee hostingopties:

 • Xerox® Workplace Suite
 • Xerox® Workplace Cloud

Xerox® Workplace Suite biedt on-site servergebaseerd printbeheer en mobiele toegang tot uw printerpark. Het is ideaal voor bedrijven die printerbeveiliging, bewaking en controle nodig hebben, maar hun gegevens binnen hun netwerk willen houden. Workplace Suite biedt flexibele modules, zodat u alleen die functies afneemt die uw bedrijf nodig heeft en deze kunt schalen naarmate u groeit.

Xerox® Workplace Cloud, gehost in Microsoft Azure, biedt het extra voordeel van een breder scala aan mobiele workflows, waardoor het eenvoudiger wordt om vanaf elk apparaat en elk netwerk af te drukken. Het is een uitstekende keuze voor hybride werkomgevingen en biedt geavanceerde rapportage en gebruikersanalyse voor afdrukken op kantoor, thuis of onderweg.

De cloud is ideaal voor organisaties die de lokale netwerkinfrastructuur willen verminderen of printers op meerdere locaties en netwerken willen beheren. Het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, en omdat het in de cloud wordt gehost, worden alle updates en patches beheerd door Xerox. Dit maakt uw IT-resources vrij terwijl u de maximale beveiligingsaspecten behoudt die u zou verwachten.

U kunt ofwel Xerox Workplace Solutions zelf beheren, ofwel alles door Xerox laten regelen.

Maak nu een afspraak

B615_Office_1_web

Xerox® Workplace Suite

On site, uw server

De ideale keuze voor diegenen die productiviteit voor mobiele apparaten en werknemers nodig hebben, maar aanvullende vereisten hebben voor gegevens controle.

Xerox® Workplace Suite biedt workflows voor verificatie, printbeheer, kostenbeheersing, contentbeveiliging en mobiliteit. De flexibele modulaire benadering is ontworpen voor installatie op een server voor veilige, onsite privé-implementatie en stelt u in staat de functies modulair af te nemen die aan uw bedrijfsbehoeften voldoen, ongeacht hoeveel machines u hebt.

 • Eenvoudige authenticatie.Gebruik elk mobiel apparaat met e-mailfunctionaliteit op één enkel e-mailadres voor uw hele printerpark.
 • Zeer geschikt voor organisaties met grotere volumebehoeften.
 • Kaart, NFC, app-gebaseerd of toetsenbord- of gebruikersauthenticatie.
 • Modulair beschikbaar als mobiliteit of printbeheer afzonderlijk of in combinatie.
 • Een workflow voor inhoudsbeveiliging om door de gebruiker gedefinieerde woorden of zinsdelen te zoeken en te rapporteren wanneer ze worden afgedrukt, gekopieerd, gescand of gefaxt.
shutterstock_399949687_web

Xerox® Workplace Cloud

Simple Setup, Cloud Administration

De ideale keuze voor organisaties met beperkte toegang tot IT-ondersteuning, bedrijven met meer dan één netwerk of die hun infrastructuur willen verkleinen.

Xerox® Workplace Cloud biedt workflows voor verificatie, printbeheer, kostenbeheersing en mobiliteit. Dit platform is ideaal voor bedrijven die lokale netwerkinfrastructuur willen reduceren of printers op meerdere locaties en netwerken willen beheren. Het is gemakkelijk in te stellen en te gebruiken, en omdat het in de cloud wordt gehost, worden alle updates en patches door Xerox beheerd. Zo worden uw IT-medewerkers vrijgemaakt en worden tegelijkertijd de maximale beveiligingsaspecten gehandhaafd die u zou verwachten.

 • Eenvoudige authenticatie.Gebruik elk mobiel apparaat met e-mailfunctionaliteit op één enkel e-mailadres voor uw hele printerpark.
 • Kaart, NFC, app-gebaseerd of toetsenbord- of gebruikersauthenticatie.
 • Biedt een enkele desktop-afdrukervaring vanaf elke locatie en op elk netwerk.
 • Gebruikt Xerox-platformtoepassing die wordt gehost in Microsoft Azure voor de beste cloudimplementatie.

Xerox® Workplace Suite: Content Security

Bezorgd over datalekken en lekken? Xerox® Workplace Solutions Content Security helpt ervoor te zorgen dat vertrouwelijke inhoud vertrouwelijk blijft.

Onze inhoudsbeveiligingsfunctie beschermt tegen gegevens- of intellectueel eigendomsverlies door alle documenten die zijn gekopieerd, gescand of afgedrukt via een gelicentieerde MFP te doorzoeken op specifieke door de gebruiker gedefinieerde termen of tekstreeksen (bijv. vertrouwelijk, alleen voor intern gebruik, enz.). Als er een match wordt gevonden, wordt er een waarschuwing – samen met taakdetails en inhoud – naar een beheerder gestuurd voor follow-up.