Managed Print Services

Laat dat maar aan ons over!

Altijd een advies op maat!

Als geautoriseerd Xerox Concessionair verhuurt en verkoopt XBC Nederland Xerox printers, multifunctionals en oplossingen. Wij bieden u hierbij tevens de alom vertrouwde Managed Print Services dienstverlening van Xerox aan, genaamd: Xerox PagePack. Om u van een advies te voorzien dat is geheel is afgestemd op uw behoeften hanteren wij hierbij onze bewezen vijf stappen aanpak. U kunt hierop vertrouwen op onze jarenlang opgedane expertise, dat is onze toegevoegde waarde.

Kennismaking

We gaan met u in gesprek. We luisteren graag naar u om helder te krijgen wat u belangrijk vind en welke doelstellingen u wenst te realiseren. We bepalen samen de uitgangspunten van het advies. 

Inventarisatie

We brengen overzichtelijk in kaart hoe uw huidige situatie is ingericht. Hiervoor voeren we meestal een floorwalk uit. We maken we voor u een financieel overzicht van uw huidige situatie. We vormen al snel een beeld van eventuele knelpunten.

Advies

Hierna brengen we een advies uit. We houden hierbij rekening met de verzamelde informatie en de geformuleerde doelstellingen. Dit bespreken we met u in een persoonlijk gesprek zodat we het advies goed kunnen toelichten.

Levering en installatie

Na de opdracht gaan we voor u aan de slag. We spreken samen een leveringsdatum af en maken afspraken omtrent de installatie en netwerkconfiguratie. De apparatuur wordt voor-geconfigureerd, zodat de uitrol snel en geruisloos verloopt en uw medewerkers minimale overlast zullen ervaren. Oude apparatuur voeren we indien gewenst direct af.

Aftersales en relatiebeheer

Na de oplevering start pas voor ons de samenwerking. We hebben minimaal 2x per jaar een contactmoment met elkaar. We spreken dan de ontwikkelingen van de afgelopen tijd door. We bekijken in hoeverre uw Managed Print Services omgeving nog voldoet aan de bij aanvang geformuleerde doelstellingen en voeren eventueel aanpassingen door. Zodoende zorgen wij ervoor dat u altijd een aanbod en samenwerking beleeft die past als een jas!

Maak nu een afspraak

Hoe optimaliseren wij met PagePack uw printomgeving?

In een onbeheerde omgeving wordt voor elk afgedrukt document een variabele hoeveelheid inkt of toner gebruikt. U betaalt voor elke afdruk een andere prijs en de werkelijke kosten zijn niet bekend. Service calls en de daaraan verbonden kosten zijn niet te voorspellen. Al uw variabele kosten worden samengevoegd in een PagePack-contract. U betaalt gewoon een vaste prijs per pagina, waardoor uw totale kosten lager zijn. Dankzij PagePack kunt u uw print- en kopieerkosten gemakkelijk tot 30% verlagen in vergelijking met het kopen van verbruiksartikelen en services wanneer u ze nodig hebt.

PagePack bespaart ook verborgen kosten, zoals personeelskosten en voorkomt een tekort aan verbruiksmaterialen, doordat uw bestelproces geautomatiseerd word. Daarnaast automatiseert MeterAssistant® het proces van verzamelen en indienen van tellerstanden.

Heeft u een storing? Xerox staat direct voor u klaar om uw probleem te verhelpen. Daar kunt u op vertrouwen.

Uw voordelen op een rij

  • Bespaar op kosten voor printverbruiksmaterialen, kosten voor service en kosten-per-pagina.
  • Verminder afval door alleen de materialen te bestellen die u nodig hebt zonder “restanten”.
  • Verhoog de productiviteit door automatisch tellerstanden door te geven. Het handmatig uitlezen van tellers is niet meer nodig, zelfs niet voor het plaatsen van een bestelling van verbruiksartikelen.
  • Maak IT-medewerkers vrij voor belangrijkere taken dan het ondersteunen van printers.
  • Beheers eenvoudig uw budget op printkosten
  • 24/7 online support of contacteer het Xerox Contact Center een snelle probleemoplossing.
  • 45% van de problemen kunnen direct telefonisch worden opgelost. Dus in bijna de helft van de gevallen, werkt uw product weer in mum van tijd.
  • De getrainde Xerox technici zijn de volgende werkdag, of sneller in bepaalde regio’s, op locatie voor technische hulp. Alle onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten vallen onder het contract.