Welkom bij het Xerox van vandaag

Over Xerox

Xerox Holdings Corporation is een Amerikaans bedrijf dat gedrukte en digitale documentproducten en -diensten verkoopt in meer dan 160 landen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut. Als een groot ontwikkeld bedrijf wordt het consequent in de lijst van Fortune 500-bedrijven geplaatst

Al meer dan 100 jaar heeft Xerox de werkplekervaring voortdurend opnieuw gedefinieerd. Door gebruik te maken van haar leidende positie op het gebied van kantoor- en productieprinttechnologie, heeft Xerox software en diensten om ontworpen om het dagelijkse werk voor klanten beter te maken, ongeacht waar dat werk wordt gedaan. Tegenwoordig zetten de wetenschappers en ingenieurs van Xerox hun erfenis van innovatie voort met disruptieve technologieën op het gebied van digitale transformatie, augmented reality, robotprocesautomatisering, additieve productie, Industrial Internet of Things en cleantech.

Zes kernwaarden van Xerox.

Bij Xerox zijn zes kernwaarden de leidraad voor alles wat Xerox doet, waardoor ze uitmuntendheid kunnen leveren aan klanten, aandeelhouders en elkaar. Deze waarden maken Xerox – ze maken deel uit van Xerox haar geschiedenis en een deel van Xerox haar toekomst.

  • Xerox slaagt door tevreden klanten.
  • Xerox waardeert zijn medewerkers.
  • Xerox levert kwaliteit en uitmuntendheid in alles wat ze doen.
  • Xerox eist premierendement op activa.
  • Xerox gebruikt technologie om marktleiderschap te ontwikkelen.
  • Xerox draagt haar verantwoordelijk als een maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Xerox bestempeld als toonaangevend in het MPS 2021 Landscape Report van Quocirca

Xerox blijft toonaangevend in een concurrerende markt wat betreft het bieden van waarde en innovatie aan klanten via zijn Intelligent Workplace Services. Dit werd wederom bevestigd door Quocirca, een wereldwijd onderzoeksbedrijf, in zijn nieuwste rapport Managed Print Services Landscape 2021 – a vendor analysis of the global MPS market. Xerox behield zijn leiderschapspositie in een drukke groep waartoe onder meer Canon, HP Inc., Konica Minolta, Lexmark en Ricoh behoren. Het rapport vermeldt: “Xerox behoudt zijn leiderschapspositie in Quocirca’s beoordeling van de wereldwijde MPS-markt. Het bedrijf blinkt uit in zijn uitgebreide serviceportfolio, dat ondersteund wordt door een gevestigd wereldwijd serviceleveringsplatform.”