Welkom bij XBC Hengelo

XBC Hengelo is jouw regionale Xerox verkooppunt voor Xerox kopieer- en printapparatuur, Xerox Managed Print Services en documentgerelateerde bedrijfsoplossingen. Vanuit ons kantoor gevestigd in Hengelo, bedienen wij onze klanten in de regio Twente. Onze samenwerking met Xerox stelt ons in staat om onze regionale klanten te voorzien van de beste technologische apparatuur service en support.

Wij zijn ook jouw aanspreekpunt voor al je Audiovisuele en Cloudoplossing vraagstukken: Van touchscreens tot het inrichten van complete Microsoft365 werkplekken.

Bij XBC Hengelo is het onze overtuiging om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen door voortdurend naar hun behoeften te luisteren, zodat we flexibele oplossingen kunnen blijven bieden. Met ons samenwerken betekent dat je kunt profiteren van zowel de support van een persoonlijke en toegewijd lokaal team, als de eersteklas support van Xerox als Service Provider.

We bieden de beste producten en oplossingen op de markt, tegen zeer concurrerende prijzen, maar we doen geen concessies aan de kwaliteit van onze service die onze klanten verdienen.

We staan je graag te woord om te bespreken wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen.

Onze Filosofie​

We leveren kwaliteit in alles wat we doen. Kwaliteit betekent de markt leiden met innovatieve producten, diensten en oplossingen die zeer gewaardeerd worden door onze klanten en resulteren in geweldige bedrijfsprestaties.

Onze Missie​

We helpen mensen om betere manieren te vinden om geweldig werk te leveren, door voortdurend voorop te lopen op het gebied van documenttechnologieën, producten en diensten die de werkprocessen en bedrijfsresultaten van onze klanten verbeteren.

Waarom XBC Hengelo?

Persoonlijk contact, met eerlijk advies en een compleet aanbod met de focus op kwaliteit. Lekker Twents, dus mooi nuchter

Structureel overleg over de status van je contract en inzicht in je service behoeften

Scherpe tarieven zodat je altijd verzekerd bent van een een goede prijs/ kwaliteit verhouding

Een breed aanbod van eersteklas Xerox oplossingen ontworpen om jouw organisatie te ontzorgen

Toegang tot de betrouwbare serviceorganisatie van
Xerox Nederland

Onze gecertificeerde consultants helpen je graag en zijn 24/7/365 beschikbaar om jou bij te staan jouw processen te laten continueren

Maak vandaag nog een afspraak!

Als je vragen hebt over de technologie en oplossingen van Xerox, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen – we helpen je graag!